Wat zijn de bezorgkosten van mijn bestelling?

  • Voor het verzenden binnen Nederland zijn de verzendkosten € 14,95
  • Voor bestellingen boven de € 75,- is verzending gratis
  • U kunt uw bestelling ook afhalen. Dat kan op afspraak (tel 06-13910934) op Handelsstraat 1d, 8263 BE in Kampen.
  • Spoedlevering (10-uurs levering): € 49,95

Wat is de levertijd?

Onze levertijd is 2 werkdagen. Via Track and Trace wordt u op de hoogte gehouden van de dag en het geschatte aflevertijdstip.

Heeft u gekozen voor betaling via bankoverschrijving? Dan wordt de bestelling verzonden zodra de betaling binnen is. De levertijd kan dan oplopen tot wel 5 werkdagen.

Spoedlevering

Een spoedlevering (10-uurs levering) is mogelijk tegen meerprijs. De kosten bedragen € 49,95. Wilt u een spoedlevering, neemt dan contact met ons op (tel 06-13910934).

Wie levert mijn bestelling?

Verzending wordt verzorgd door PostNL. Wanneer wij uw bestelling hebben verzonden, ontvangt u van PostNL een Track and Trace per mail. Zo kunt u precies zien op welke dag en welk moment uw bestelling wordt geleverd. Ook kunt u een ander bezorgmoment kiezen.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben tijdens de bezorging?

Mocht u niet thuis zijn op het moment van aflevering, dan probeert de koerier het pakket af te leveren bij de buren. Lukt dat niet, dan laat de bezorger een kaartje met een ‘niet-thuis code’ achter. Met deze code kiest u zelf een nieuw bezorgmoment. Doet u dat niet, dan komt de koerier de eerstvolgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) nog een keer langs. Mocht de tweede poging ook mislukken, dan kunt u zelf het pakket ophalen bij een PostNL-locatie bij u in de buurt.